VOIP

VOIP goedkoop bellen via internet

snom320voor bedrijven vanaf 1 persoon hebben we de beste VOIP oplossingen.

  • verlaag uw kosten tot wel 70%
  • ongekende mogelijkheden zonder extra kosten

meer weten?

alles in 1 vergelijkhulp

Internet televisie en telefonie voor thuis

vergelijkhulp.fwop zoek naar de beste prijs product verhouding voor telefonie , televisie en internet voor thuis?

 

 

Meer weten?

Hoesjes en cases

Prijsstunter NLE zorgt voor volledige wifi-dekking in huis

Energiebedrijf  NLE biedt nu internet, tv en bellen aan voor €29,95  

NLE alles in 1 Nederlands grootste onafhankelijke energieleverancier NLE betreedt vandaag officieel de telecommarkt. Het bedrijf biedt een alles-in-1-pakket aan met internet, televisie en bellen voor slechts €29,95 per maand. Concurrenten rekenen hier al snel het dubbele voor.
 Voor die lage prijs lost NLE als eerste provider ook nog eens één van de grootste ergernissen van consumenten op: in verschillende delen van het huis is het wifi-signaal belabberd, waardoor mobiele telefoon, laptop en tablet geen ontvangst hebben. NLE zorgt voor wifi-dekking in het hele huis, onder meer door gratis een versterker mee te leveren.Ingeslapen markt
NLE betreedt als eerste energiemaatschappij de ingeslapen telecommarkt en doet dat in lijn met zijn dna als uitdager: met een prijs die de markt kan opschudden.  "Maar ook wat snelheid en service betreft gaan we de strijd aan", zegt oprichter en CEO Harald Swinkels. "Daarom leveren we niet alleen een modem en een lijn, maar ook écht goed werkende wifi in het hele huis. Consumenten kunnen inmiddels niet meer zonder en wij zorgen ervoor dat dat ook niet meer hoeft."

Het alles-in-1-pakket van NLE is met €29,95 per maand voor de hogere internetsnelheden via een DSL-verbinding het goedkoopste pakket van Nederland. De klanten van NLE die al energie afnemen zijn als ze ook voor hun alles-in-1-pakket overstappen helemaal goedkoop uit: ze krijgen een extra combikorting van €25. Nieuwe energieklanten die ook telecom erbij nemen krijgen eveneens een korting van €25. Klanten van Nuon, Essent en Eneco die overstappen voor energie krijgen nog een extra korting van €50.

De gratis versterker die NLE indien nodig gratis installeert kost normaal gesproken €39. Wanneer de gratis versterker niet toereikend blijkt te zijn, kan een monteur tegen vergoeding een accesspoint komen installeren. Deze bekabelde aansluiting zendt het signaal draadloos door naar voorheen onbereikbare of moeilijk te bekabelen plaatsen. Het modem dat NLE levert maakt tevens gebruik van de nieuwe 5 GHz-frequentieband, die veel minder last heeft van storingen van andere apparaten.

{div float:left}

 
{/div}Over NLE
De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. Sinds 2016 biedt het bedrijf ook telecomdiensten. Het uitdagen en scherp houden van traditionele markten en marktpartijen is de bestaansreden van het bedrijf. Daarnaast ontwikkelt en exploiteert NLE vooruitstrevende producten en diensten zoals slimme thermostaten en apps, datadiensten, solarconcepten en elektrische mobiliteit.

 

vergelijkhulp.fw

gsmplein de beste aanbiedingen.fw

Bel me terug

Ik wil graag informatie over hoe ik kan besparen op mijn vaste internet televisie en telefonie abonnement