VOIP

VOIP goedkoop bellen via internet

snom320voor bedrijven vanaf 1 persoon hebben we de beste VOIP oplossingen.

  • verlaag uw kosten tot wel 70%
  • ongekende mogelijkheden zonder extra kosten

meer weten?

alles in 1 vergelijkhulp

Internet televisie en telefonie voor thuis

vergelijkhulp.fwop zoek naar de beste prijs product verhouding voor telefonie , televisie en internet voor thuis?

 

 

Meer weten?

Hoesjes en cases

Bestuur een raceauto met de kracht van je hersenen

Bestuur een raceauto met de kracht van je hersenen in Maastricht en Emmen

Vodafone introduceert een wereldprimeur waarbij het voor het eerst mogelijk is om een raceauto op afstand te besturen met de kracht van hersenactiviteit. Hoe beter de deelnemer zich focust, hoe sneller de auto gaat. Op 25 mei ( Maastricht) 26 mei (Emmen) kunnen lokale consumenten zich kwalificeren in de Vodafone-winkel in Maastricht. Daar zetten zij een tijd neer in de speciaal ontwikkelde Formula Brain game. De snelste coureurs van alle regionale kwalificaties nemen het op 20 juni tegen elkaar op met een echte raceauto tijdens de finale op Circuit Lelystad.

Iedereen kan vanaf 25 mei de kracht van zijn of haar hersenen testen. In de winkels en op het racecircuit wordt de hersenactiviteit van de coureur gemeten door een headset met speciale sensoren. Deze headset meet de hersenprikkels van de deelnemer. Die prikkels zijn beïnvloedbaar door sterk te focussen, wat ervoor zorgt dat de signalen die naar de raceauto in de game worden gestuurd krachtiger zijn. Daardoor gaat de wagen sneller over het circuit. Via een VR-bril raast het circuit in het spel aan de deelnemer voorbij, wat de ervaring compleet maakt.

Finale
Samen met een team uit de Formula Student raceklasse maakt Vodafone het voor het eerst mogelijk om  op deze manier een raceauto op afstand te besturen. Het signaal van de hersenprikkels via het 4G-netwerk van Vodafone wordt naar een fysieke auto gestuurd. De winnaar van de finale in Lelystad krijgt VIP-kaarten voor de Grand Prix van Oostenrijk in Spielberg. Bekijk hier waar en wanneer de kwalificaties plaatsvinden.

“Met deze innovatie laten wij de eindeloze mogelijkheden van de allernieuwste technologie zien. Van auto’s tot fietsen, steeds meer voertuigen communiceren met elkaar via Vodafone’s netwerk. Met dit project demonstreren we de kracht hiervan door hersenkracht te verbinden met het besturen van een raceauto.”, zegt Marcel de Groot, Directeur Consumentenmarkt bij VodafoneZiggo.

Bekijk hier de video.

vergelijkhulp.fw

gsmplein de beste aanbiedingen.fw

Bel me terug

Ik wil graag informatie over hoe ik kan besparen op mijn vaste internet televisie en telefonie abonnement