VOIP

VOIP goedkoop bellen via internet

snom320voor bedrijven vanaf 1 persoon hebben we de beste VOIP oplossingen.

  • verlaag uw kosten tot wel 70%
  • ongekende mogelijkheden zonder extra kosten

meer weten?

alles in 1 vergelijkhulp

Internet televisie en telefonie voor thuis

vergelijkhulp.fwop zoek naar de beste prijs product verhouding voor telefonie , televisie en internet voor thuis?

 

 

Meer weten?

Hoesjes en cases

App allGo nu te downloaden!

 allGo reisplanner app nu te downloaden!

allgo reis appDe allGo app is gelanceerd! In de app plant de reiziger zijn reis in de reisplanner, koopt een kaartje of maakt gebruik van de mogelijkheid contact op te nemen met de klantenservice. De app kan worden gedownload in de App Store (iPhone) en de Play Store (Android).

Handige functionaliteiten

Met de reisplanner in de allGo app kunnen reisadviezen opgevraagd worden binnen Almere, maar ook naar een bestemming ergens anders in Nederland. Kaartjes zijn in een handomdraai aangeschaft in de app.

Het beeldscherm van de telefoon is het vervoerbewijs in de bus. Het kaartje hoeft alleen maar geactiveerd worden, daarna wordt de barcode gescand bij de validator. Heeft een reiziger hulp nodig? Dan kan er contact gezocht worden met de klantenservice. In de allGo community kunnen medereizigers kennis en ervaringen uitwisselen.

Geen contant geld meer in de bus

De app van allGo is ook een alternatief betaalmiddel voor vervoerbewijzen. Sinds 10 december kan er namelijk niet meer met contant geld betaald worden. Dat doen we om de veiligheid in de bus te vergroten voor onze medewerkers en reizigers.  Het is mogelijk om meerdere kaartjes aan te schaffen en die te betalen met iDeal of creditcard. Zo heeft een reiziger altijd een kaartje op zak.

vergelijkhulp.fw

gsmplein de beste aanbiedingen.fw

Bel me terug

Ik wil graag informatie over hoe ik kan besparen op mijn vaste internet televisie en telefonie abonnement