VOIP

VOIP goedkoop bellen via internet

snom320voor bedrijven vanaf 1 persoon hebben we de beste VOIP oplossingen.

  • verlaag uw kosten tot wel 70%
  • ongekende mogelijkheden zonder extra kosten

meer weten?

alles in 1 vergelijkhulp

Internet televisie en telefonie voor thuis

vergelijkhulp.fwop zoek naar de beste prijs product verhouding voor telefonie , televisie en internet voor thuis?

 

 

Meer weten?

Hoesjes en cases

Nieuws

Bestuur een raceauto met de kracht van je hersenen

Bestuur een raceauto met de kracht van je hersenen in Maastricht en Emmen

Vodafone introduceert een wereldprimeur waarbij het voor het eerst mogelijk is om een raceauto op afstand te besturen met de kracht van hersenactiviteit. Hoe beter de deelnemer zich focust, hoe sneller de auto gaat. Op 25 mei ( Maastricht) 26 mei (Emmen) kunnen lokale consumenten zich kwalificeren in de Vodafone-winkel in Maastricht. Daar zetten zij een tijd neer in de speciaal ontwikkelde Formula Brain game. De snelste coureurs van alle regionale kwalificaties nemen het op 20 juni tegen elkaar op met een echte raceauto tijdens de finale op Circuit Lelystad.

Lees meer: Bestuur een raceauto met de kracht van je hersenen

App allGo nu te downloaden!

 allGo reisplanner app nu te downloaden!

allgo reis appDe allGo app is gelanceerd! In de app plant de reiziger zijn reis in de reisplanner, koopt een kaartje of maakt gebruik van de mogelijkheid contact op te nemen met de klantenservice. De app kan worden gedownload in de App Store (iPhone) en de Play Store (Android).

Handige functionaliteiten

Met de reisplanner in de allGo app kunnen reisadviezen opgevraagd worden binnen Almere, maar ook naar een bestemming ergens anders in Nederland. Kaartjes zijn in een handomdraai aangeschaft in de app.

Lees meer: App allGo nu te downloaden!

Minister zet in op betere beveiliging mobiele data en apparatuur

Minder dan een op de vijf Nederlanders heeft zijn smartphone, laptop of tablet zodanig beveiligd dat hij zijn mobiele apparatuur bij diefstal onbruikbaar kan maken.

Boefproof De Meer AmsterdamHierdoor loopt ruim 80% van de Nederlanders het risico dat persoonlijke gegevens na diefstal op straat belanden. Daarom roept minister Van der Steur (Veiligheid en Justitie) Nederlanders op hun mobiele apparaat ‘Boefproof’ te maken. Ook dertien partijen uit de telecom- en ICT-sector, die zijn aangesloten bij branchevereniging Nederland ICT, maken zich sterk voor deze betere beveiliging. Daarom is op woensdag 28 september een actieplan ondertekend om diefstal van mobiele apparatuur en misbruik van mobiele data terug te dringen.

Lees meer: Minister zet in op betere beveiliging mobiele data en apparatuur

Prijsstunter NLE zorgt voor volledige wifi-dekking in huis

Energiebedrijf  NLE biedt nu internet, tv en bellen aan voor €29,95  

NLE alles in 1 Nederlands grootste onafhankelijke energieleverancier NLE betreedt vandaag officieel de telecommarkt. Het bedrijf biedt een alles-in-1-pakket aan met internet, televisie en bellen voor slechts €29,95 per maand. Concurrenten rekenen hier al snel het dubbele voor.
 Voor die lage prijs lost NLE als eerste provider ook nog eens één van de grootste ergernissen van consumenten op: in verschillende delen van het huis is het wifi-signaal belabberd, waardoor mobiele telefoon, laptop en tablet geen ontvangst hebben. NLE zorgt voor wifi-dekking in het hele huis, onder meer door gratis een versterker mee te leveren.

Lees meer: Prijsstunter NLE zorgt voor volledige wifi-dekking in huis

vergelijkhulp.fw

gsmplein de beste aanbiedingen.fw

Bel me terug

Ik wil graag informatie over hoe ik kan besparen op mijn vaste internet televisie en telefonie abonnement